• L-V: 10:00-18:30 | S: 10:00-15:00
  • Str. Soarelui nr. 90, Chiajna, Ilfov
  • +4 0737 061 177
  • L-V: 10:00-18:30 | S: 10:00-15:00
  • Str. Soarelui nr. 90, Chiajna, Ilfov
  • +4 0737 061 177

Soluții Financiare

Ce este leasing-ul financiar?

Leasingul auto este o modalitate de creditare în care firma de leasing achiziționează automobilul dorit, urmând ca dumneavoastră să plătiți lunar o rată pe care o stabiliți împreună cu firma de leasing la începutul contractului. După încheierea acestuia, automobilul intră în posesia dumnneavoastră.

Evaluarea cererii de leasing are sanse mult mai mari să  acceptată la finanțarea prin leasing, decât printr-un credit bancar clasic și se desfășoară în câteva ore sau cel mult câteva zile.
De asemenea, aveți opțiunea de a renunța înainte de terminarea contractului sau puteți opta pentru reînnoirea conntractului pentru prelungirea acestuia.

Ce este leasingul operațional?

Spre deosebire de leasing-ul financiar, la sfârșitul duratei contractuale, mașina pe care ai închiriat-o prin leasing operațional rămâne în proprietatea finanțatorului, pe când la expirarea contractului de leasing financiar, ai posibilitatea de a cumpăra vehiculul la valoarea reziduală, devenind astfel proprietar.

Utilizatorul mașinii închiriate prin leasing operațional nu își asumă costurile pentru reparații la service, schimbarea anvelopelor, taxe, impozite și asigurări, acestea rămânând în sarcina firmei de leasing.

Ce opțiuni de finanțare oferim?

Luxury Motors este partener cu importante instituții bancare și de leasing. Garantăm obținerea celei mai bune oferte de finanțare pentru mașina dorită de tine.

Creditul auto este un produs financiar care se adreseaza in special persoanelor fizice.

Spre deosebire de alte împrumuturi, creditele auto aduc cu ele o serie de cheltuieli suplimentare, cum ar fi combustibilul, întreținerea și asigurările.
La evaluarea diverselor oferte de creditare auto, cel mai bine este sa se tina seama de dobânda anuala efectivă, denumita pe scurt – DAE. Aceasta exprima costul total al creditului sub forma procentuala si cuprinde dobânda, comisioanele și asigurarea.
Atât băncile cat și celelalte instituții financiare (cum sunt firmele de leasing) sunt obligate sa afișeze DAE la finanțările auto, conform legii creditului de consum.

Diferența majora intre leasingul si creditul auto tine de dreptul de proprietate asupra automobilului. In cazul tuturor contractelor de leasing, proprietar este firma de leasing, de la inceputul contractului si pana la incheierea acestuia. In schimb, la un credit bancar, clientul este proprietarul masinii.

O alta diferenta apare in momentul rambursării anticipate. La un contract de leasing, clientul nu poate rambursa anticipat tot creditul mai devreme de un an, deoarece legea interzice ca un contract de leasing sa aiba o durata mai mica de 1 an. Aceasta limitare nu apare la creditele auto, unde clientii au posibilitatea sa ramburseze anticipat imprumutul oricand pe parcursul contractului.

Calculator Leasing

Preț automobil (RON)
Dobândă (%)
Durată (luni)
Avans (RON)
Calculează
Rată lunară
Total dobândă plătită
Suma totală rambursată